Logo ontwerpen

Logo ontwerpen

Het doel van een goed logo ontwerp is dat die in één oogopslag de eerste juiste indruk van uw bedrijf of organisatie geeft. De eerste indruk van klanten wordt namelijk gegeven door het logo. Een logo moet kenmerkend zijn voor uw bedrijf en werkwijze. Daarnaast onderscheidt een goed logo u van uw concurrenten. Met een goed logo bent u dus de concurrentie al meteen een stapje voor bij de eerste indruk van mogelijk nieuwe klanten. Samen bekijken we wat de uitstraling voor uw bedrijf moet gaan worden. Alles is mogelijk; luxe, klassiek, modern of strak wij kunnen het allemaal.

Onze werkwijze voor logo ontwerp

Omdat smaken verschillen en u waarschijnlijk al een idee in gedacht hebt vragen wij altijd om een aantal voorbeelden die je aanspreken uit te kiezen. Deze logo voorbeelden zorgen voor de basis van onze werkwijze. Aan de hand van de voorbeelden gaan wij beginnen met het ontwerpen van een unieke nieuwe identiteit voor uw onderneming. Afhankelijk van het afgenomen pakket komen wij met diverse digitale concepten en beginnen wij met het uitwerken van het door u gekozen logo. Afhankelijk van het gekozen pakket heeft u diverse revisierondes waarin u feedback kan geven. Deze aanpassingen verwerken wij in het logo om zo tot het eindresultaat te komen waar we allebei trots op zijn.

 

Brons
€75,-
Aangeleverd idee/voorbeeld/schets
Uitwerking
Maximaal 1 revisie
Aangeleverd in .PDF, .JPG en .PNG
Zilver
€150,-
3 concepten
Uitwerking eerste keuze
Maximaal 3 revisies
Aangeleverd in .PDF, .JPG en .PNG
Goud
€200,-
3 concepten
Uitwerking eerste keuze
Maximaal 5 revisies
Aangeleverd in .PDF, .JPG en .PNG

Bedrijfslogo laten ontwerpen

Bij een professioneel logo ontwerp draait het om herkenbaarheid en de eerste indruk dat het logo geeft. Wij zien nog altijd veel ondernemers die zelf proberen om een logo te ontwerpen om mee te starten om zo kosten te besparen. De basis is altijd belangrijk, zeker bij ondernemen, het logo kan een bedrijf maken of breken. Daarom adviseren wij echt om uw bedrijfslogo te laten ontwerpen door een professional. Een logo laten ontwerpen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Een bedrijfslogo laten ontwerpen kan bij ons al vanaf €75.

 

Logo ontwerpen kosten

Een professioneel logo hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij bedenken en ontwerpen een uniek logo vanaf €75 exclusief BTW. Wanneer u duidelijke wensen hebt voor een logo ontwerp en dit kan overbrengen aan ons is pakket Brons een zéér voordelige optie. Wilt u meer concepten en revisierondes dan kunt u kiezen voor de pakketten Zilver of Goud. Hierbij kan u meer feedback geven en aanpassingen laten uitvoeren om tot het perfecte logo te komen. Wij adviseren altijd om te kiezen voor Zilver, de kosten voor het logo ontwerp zijn te overzienen u heeft net wat meer invloed tijdens het ontwerpproces.