Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Meer verkeer via de zoekmachines door hoge posities is voor vele bedrijven de basis van het succes tegenwoordig. Wie gebruikt er geen Google? Bijna iedereen, ongeveer 95% van de internetgebruikers gebruiken Google als zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie is dan ook dé beste manier om vindbaar te worden voor nieuwe klanten, wat automatisch meer omzet voor uw onderneming betekend.

Optimalisatie voor zoekmachines (SEO) is enorm belangrijk om écht succesvol te zijn als bedrijf. Heb je nooit eerder aan SEO gedacht? Dan is dit een enorme kans om de omzet op langere termijn flink te verhogen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in SEO en hebben al meerdere hoge posities in Google behaald.

Daarnaast maken diverse bekende en grote (duurdere) marketingbedrijven gebruik van onze SEO diensten.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is essentieel als je hoge posities wilt behalen in de organische resultaten van zoekmachines. Dit vereist specialisatie en kennis. 

Door onsite verbeteringen en offsite werkzaamheden verhogen wij de vindbaarheid van websites. Hierdoor krijgt de website meer "waarde" in de ogen van Google, waardoor het Google algoritme de geoptimaliseerde websites hoger zal laten ranken.

Vanzelfsprekend betekend een hogere positie dat je sneller en beter gevonden wordt door potentiële klanten. Zo ben je de concurrentie altijd een stapje voor.

SEO Analyse

Onze zoekmachine optimalisatie strategie begint altijd met een grondige SEO analyse. Wij onderzoeken en analyseren het zoekmachinegedrag van potentiële klanten voor uw bedrijf. Al deze informatie verzamelen wij om vervolgens het vervolg van de SEO strategie te bepalen. De SEO analyse gebruiken wij als basis om gezamenlijk een actieplan samen te stellen, hiermee gaan wij op jacht naar de topposities in Google.

Optimalisatie

De volgende stap richting hogere posities in Google is optimalisatie op het gebied van techniek, content en linkprofiel. De basis wordt gevormd door de technische optimalisatie in combinatie met de content optimalisatie. Linkbuilding zorgt voor de puntjes op de i en dit doen wij door (gast)bloggen, inkomende links verdienen en social media. Bekijk onze linkbuilding pakketten voor meer informatie over linkbuilding uitbesteden en onze tarieven.

Gratis SEO Scan

Een SEO scan is altijd gratis aan te vragen via het contactformulier op onze contact pagina. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een SEO scan van uw website. Vervolgens kunnen we gezamenlijk het gevolg en de SEO strategie bepalen.

Linkbuilding pakketten

Wilt u alleen gebruik maken van onze linkbuilding diensten? Bekijk dan onze linkbuilding pakketten. Wij adviseren wel altijd om eerst de website technisch helemaal in orde te hebben om optimaal resultaat te halen uit onze linkbuilding activiteiten.